tiistai 4. kesäkuuta 2013

^Moi^~~

                                   Moro kaikki en tiiä mikä mulla nyt on kun en oikie jaksa kirjotella,mut tuntuu et oon iha henkisesti kuollu.Mut joo en saanu illal unta en tiiä miks mut sitku olin ehk nukkunut tunnin nii mut herätettii !!! KIITOS HERÄTTÄJILLE MÄKI TEITÄ <3Vähä siinä vaiheessa kirosin !Mut joo haluun mainita et näin Ronjan eile rannal ! (: <3 Siis oltii uimas tuol rauhalahes taino minä olin hömö ja ne ottanu bikiineit mukaa...Mut jooo vois avautuu tänne nyt mun murheista.

                                  No...mua on nyt vähä niinku kiusattu,mutta  ei nyt niin varsinaisesti.Mut siis mua haukutaa jonku verra,sit musta puhutaa seläntakana jotai mikä ei pidä paikkaansa,eikä mulla oikei oo kavereit tääl kuopios ja jään aika paljo yksi.Mutta sehä on vaa minun vika ku oon tämmönen ihminen.Kyl tiiän et oon tämmönen iha kauhee ja kyl osaan ettii virheit itestäni niinku muistaki...Mulle  väitetää jatkuvasti, että  en osaa ettii muitaku muista virheitä no herranjumala tehäänkö lista mun virheist....kaikki mailman pperi ei ees riitä siihe!!! ANTEEKS KAIKILLE MITÄ OON TEHNY ! Tiiän että anteeks pyyntö ei korvaa kaikkee mitä oon tehny ! 


Mutjooo meen nyt valmistautumaan lähen kymmenenyli yhentoista bussil kaupunkiii ja torilt sit kävelen juna-asemalle.Sitte matka alkaa iisalmeen siel sit roosalle pariksyöks ja siit certulle ja jassulle <3 (; 
Ja jos Ronja luet tän nii sun pitää olla joku päivä munkaa niinhän ? (:
Kommenttei saa laittaa ! (: ! ! !

<3 BY <3 :Petu <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti